28-10-2012

den 28.oktober 2012

Tja,,, der sker jo det, når hvalpene bliver større og større, at man ikke finder på så meget nyt at skrive..... Men der er jo sket meget i løbet af efteråret 🙂Kenzie er jo bl.a. flyttet ned til Alice og Kjell, og skiftet navn til Cornesh ("kom med")

Jorden er endelig blevet vores efter høst. Så den er blevet hegnet ind, så hundene kan løbe frit. De elsker det 😋 For 3 uger siden overtog vi nogle skilsmissegeder og moskusænder. Så der er blevet bygget folde, huse og andegård i den helt store stil den sidste tid. Vi klager over det bliver så tidligt mørkt, for vi kan slet ikke nå det vi skal. Der er 5 hungeder, og alle har gået sammen med bukken, og vi aner ikke hvornår han har været på...Men sandsynligvis i december eller januar skal vi have søde små kid. Så vi må have stalden klar, så de kan komme ind mens det står på. Det er jo den kooolde tid.

og ænderne..Ja vi skal have andesteg til jul og Mortens aften. Der er en and og en andrik, samt deres 3 ællinger fra foråret, så de 3 unge skal da spises.

Hundetræning fortsætter også på fuld knald. Vi træner med alle 5 i FAK ( agility ), Lindsey og Zita træner agility i Holte og 'børnene' er fortsat hos Nette på Amager, hvor vi i dag er startet på LP1. Så dagene er besat, men vi prøver også at få tid at nyde det.

Sidst i november starter Annika og jeg endelig på DGI's træneruddannelse,,,,Ja vi har jo altså gået 'føl' i 2 år, men nu får vi så grunduddannelsen. Det bliver skønt med inspiration.

Jeg forsøger at få tid at redigere lidt i siderne denne uge, og oprette sider til geder og ænder. Jeg har derfor slettet en del af de gamle hvalpebilleder 😉