05-09-2015

En svær update

Så har jeg taget mig sammen og er begyndt på opdatering af hjemmesiden, med nyt design, og mere fokus på gården og fårene. 

Det har taget mig lang tid at gøre dette, fordi det også betyder at jeg skulle flytte Riki´s side til hunde vi savner og mindes. Jeg tuder stadig når jeg skriver hans navn, det har været en sindsyg hård tid for mig. Riki var, er og bliver ved at være min soulmate, og jeg savner ham hver eneste dag. 

Men der er flyttet en lille brun border tæve ind i stedet, som fylder hver eneste ledige minut. Der er knald på lille Venus, nogen gange lidt for højt stress, men hun er den skønneste lille hvalp der nok skal blive til noget fornuftigt. Hun er super lækker at arbejde med, meget tændt på hyrdning på får og høns ( og alt andet der løber ). Vi har trænet lidt Agility i KAF, men fokuserer mest på lydighed, trick og spor for at give lidt ro i kroppen. 

Det går efter bogen på marken. Alle 26 lam fra foråret trives, og gården har solgt sin første avlsvædder. Vi har lige fravænnet lammene og skilt væddere fra gimmere, og nu er vi i gang med det hårde udskilningsarbejde. De kan jo desværre ikke blive her alle. Men der er mange der skal til slagt i år, så det har været en hård sortering. Vi har rigeligt hvis nogen har lyst til et halvt eller helt lam. Vi slagter den 5.11.2015