LP1 LP2 RBM RØM Nitopet's Lightning Lindsey - Lindsey

2 år +

Jeg kan af gode grunde ikke skrive så meget om hendes barndom, da jeg ikke aner noget om den. Lindsey kom hertil 2½ år gammel fra en kennel, hvor man havde glemt at sige stop, inden det blev for meget. Det betød at flere af deres hunde måtte ud og finde nye hjem.
Lindsey er en kælen hund. Og hun er en meget kælen hund! Sætter man sig på gulvet, sætter Lindsey sig oven på én. Og der bliver hun, indtil hun synes at hun er færdig med at blive nusset - altså aldrig.
Lindsey var ikke så god til det der med at træne. Men hun startede op her med Agility og er med tiden blevet utroligt glad for at lave noget, og tilbyder gerne alt hvad hun kan. Hun træner nu mest Rally-o og lydighed.
Lindsey er MEGET glad for mad. Og bolde 😀 Det gør det super let at indlære, og det gør også at hun har gjort det rigtig godt ude til konkurrencer. Nu er vi dog nået der hvor det kræver mere præcision og 'nørderi', og det er ikke hendes stærkeste side. Vi fortsætter træningen og ser hvor langt vi når.

Sundhed

Lindsey er øjenlyst som hvalp med let CRD

HD fotografering A på begge sider

Tandfejl skyldes efter Jens Runaus vurdering et traume ( bid ) som hvalp, og kan ikke være arveligt

Udstilling

Lindsey er udstillet mange gange mens hun har boet hos kennel Nitopet's med gode resultater. Mange gange exelent og en gang certifikat. Resultaterne kan ses på hundeweb.
Det bliver nok begrænset hvor meget hun kommer afsted nu, efter tandoperationen 😥