Klar til nye udfordringer

Så blev vi 8 uger og klar til at rejse ud i verden 🤪
Heldigvis skal alle ikke afsted, det er knageme hårdt nok med de 3 der er rejst. Vi håber, at I alle vil få et dejligt hvalpe og hundeliv. Jeg er sikker på I har fået de bedste familier 🙂 Men... 6 hvalpe er lettere at tage med i snor end 9 hvalpe, så tirsdag tog Annika og jeg en tur i gågaden med flokken. Det tog rigtig lang tid at komme rundt en lille tur, for alle ville heldigvis snakke med hvalpene, både børn og voksne, fulde og ædru og ældre med kørestol og rollator. Så der var rigtig meget at opleve. Vi var over kanalen på træbro. Det sagde de ikke spor til, selvom der i det samme kom en flok børn trampende over. Fedt. Onsdag kom Nessi på besøg, og vi gik en tur ved Ladegårdssøen og der blev leget, løbet og hygget.
Torsdag var alle hvalpene med Toffé til Rally træning. Der blev ikke trænet så meget, men hilst på en masse søde hunde. Og i dag fredag var vi på Liseleje strand, med plads til løb og leg, og hilste på et par andre hunde og børn. Skøn tur.
Siden er Cobra rejst til Jylland og Swallow til Bornholm. Så der er stadig 4 hjemme, og Annika har fået en Bordercollie Luca. Så her er rigeligt liv i huset.